Interiør af lejligheden i Barcelona

• Det indre af lejlighed i Barcelona

Interiør af lejligheden i Barcelona

Arkitekterne har designet BONBA studio lejlighed på 170 kvadratmeter kontorlokaler på stedet af en historisk bygning af Eixample i Barcelona, ​​Spanien.

Det rummelige soveværelse og en lys åben plan stue er placeret i hver sin ende af huset. De er forbundet med en korridor, foret med træpaneler mint-grøn, hvorfra der også er adgang til gæst soveværelse, badeværelser og vaskerum.

Når rummet blev brugt som et kontor, blev oprindelige design af bygningen dækket, herunder mursten buer, der er kendt i den lokale arkitektur som den catalanske Arch. Designerne besluttede at afsløre disse detaljer. De fjernede den gamle falske loft, skabe et rum af fire meter højde og udvidet døråbninger, tillader lys at frit trænge ind i huset.

Stuen indeholder et åbent køkken og spiseplads, om de to steder er placeret bag den lysegrønne panel, der danner en korridor. Terracotta fliser kontrasterende med eg gulvbrædder, hvilket skaber en klar sondring mellem de to zoner.

Beliggende i den modsatte ende af lejligheden er lys og rummelig soveværelse har også rene hvide vægge og egetræsgulv, og blandt andet indeholder et påklædningsværelse og badeværelse.

Foto: Jose Hevia

Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona Interiør af lejligheden i Barcelona